Чарлз и Хари удариха дъното (Херцогът на Съсекс нанесе невиждан удар на баща си)

Чарлз и Хари удариха дъното (Херцогът на Съсекс нанесе невиждан удар на баща си)
3 (60%) 4 votes

Чарлз и Хари удариха дъното

Принц Чарлз и принц Хари удариха дъното. Херцогът на Съсекс нанесе такъв удар по репутацията на баща си, че залозите в Англия са, че никога няма да може да се върне обратно в Лондон. По-малкият син на принца на Уелс обвини баща си, че поддържа неподходящи връзки със саудитски милиардер. И заяви, че самият той се е чувствал силно притеснен и едва ли не притиснат от кралското семейство, докато е бил част от него.

Последните седмици принц Чарлз търпи критики заради приятелството си с милиардера Махфуз Марей Мубарак бин Махфуз, когото неотдавна представи пред някои от най-големите британски банкови институции. Отношенията между двамата изглеждат просто учтиви, но принц Хари намекна, че се смущава контактите на баща си с този човек.

В извънредно изявление, Хари заяви, че не е замесен във връзките на баща си с Махфуз и дори допълни, че неведнъж е изразявал притеснения в кралския двор относно „мотивите“ на саудитския бизнесмен да прави дарения за благотворителната фондация на баща му, пише „Дeйли мейл“.

Анджела Леви, която наскоро писа поредната биография на Меган и Хари, обаче зае друга позиция. „Ако принцът е решил, че наистина саудитския милиардер няма безкористни мотиви, защо не е върнал даренията, които получи от него. Собствената му африканска фондация беше финансирана първо с 50 000 паунда, а след това и другите му фондации получиха дарения в размер на няколко десетки хиляди лири“, допълни още тя.

 

По думите й, изглежда странно, че Хари е започнал да атакува баща си след като последния му е спрял издръжката. „Двамата с Меган се държат агресивно с всички членове на семейството си и постоянно ги нараняват. Тази постоянна нужда от внимание върху тях определено изглежда не на място“, коментира още Леви.

Принц Хари с нов удар по Чарлз сн. Flickr

Принц Хари с нов удар по Чарлз сн. Flickr

Леви отбелязва, че очевидно атаките на Хари показват дъното на отношенията им с принц Чарлз. „Той сякаш изпитва огромна необходимост да бутне Чарлз под автобуса. С Уилям никога не са крили, че не е баща-мечта, но това е прекалено“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар