Принц Уилям разкри новото лице на монархията (И окончателно разби атаките на Хари)

Гласувайте за статията

Принц Уилям с пореден опит да тушира атаките на Хари

Принц Уилям направи нов опит да тушира атаките на брат си. Херцогът на Кеймбридж използва платформата на Apple за подкаста си „Време за разходка“. Във видеото той разговаря с оператора зад камерата като с невидим събеседник. И разказва доста емоционални подробности от личния си живот.

Без да се самоунижава, да проявява фалшива скромност или гордост, Уилям споделя емоционални подробности от личния си живот. Едно от нещата, които правят впечатление на всички е, как принцът се отнася към ролята си в кралския двор и към короната.

Уилям приема много сериозно ролята си на престолонаследник. Но освен това принцът даде ясно да се разбере, че е и много критичен към своите действия и работата си. Принцът със смях коментира как са се опитали да го засрамят, когато са го поканили да пее на коледно тържество на благотворителна фондация. Забавлявайки се с неговото смущение, околните му дали кураж да се справи със задачата. „Казах си: Щом тези хора са щастливи и моето пеене ги забавлява, то кой съм аз, че да ги лишава от това. Това е тяхната вечер. Така че преодолях смущението си и се постарах наистина да се забавлявам тази нощ“, със смях добавя той.

Уилям беше високо оценен за признанията си, както и за откровението колко притеснен и благословен се чувства, когато върви с децата си на коледната разходка за традиционната меса в Сандрингам. Както всяка година и тази семейството е поканено да празнува с кралицата. И са приели поканата.

Реакциите не закъсняха. В социалните мрежи похвалиха принца, а бившия секретар на принцеса Даяна адмирира поведението му, пише „Дейли мейл“.

Принц Уилям и новото лице на монархията сн. Инстаграм

Принц Уилям и новото лице на монархията сн. Инстаграм

„Той се държи наистина достойно. Като истински принц“, допълва той. И отбелязва, че липсата на пиар и маркетингов екип показват, че Уилям ясно си дава сметка как да покаже на хората, че наистина е достоен да ги управлява – като ги слуша и като се старае да бъде винаги близо до тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар