Кейт и Уилям с подаръци за Лили и Арчи въпреки разрива със Съсекс (Двойката с трогателен жест за празниците)

Кейт и Уилям с подаръци за Лили и Арчи въпреки разрива със Съсекс (Двойката с трогателен жест за празниците)
1 (20%) 1 vote

Кейт и Уилям купуват подаръци на племенниците си за Коледа

Кейт и Уилям дори и за миг не са помисляли да оставят племенниците си без подаръци на Коледа. Семейството отсега се подготвя за празниците и планират да изненадат близките си с някои наистина специални жестове. Кейти Никъл, кралски хроникьор, разкри че кралската двойка винаги купува подаръци за всички свои племенници. И няма да направят изключение за наследниците на Съсекс.

„Разбира се, че Кейт и Уилям ще изпратят подаръци на Арчи и Лилибет. Това няма никакво отношение към случващото се с техните родители“, твърди още Никъл. По думите й, кралската двойка не смята по никакъв начин да пренебрегва наследниците на роднините си, а точно обратното. И нямат търпение да ги зарадват.

Междувременно вече стана ясно, че Меган и Хари няма да прекарат Коледа в Британия. „Човек би помислил, че след като кралицата загуби съпруга си, те ще искат да са до нея и да я подкрепят в този тежък момент. Но уви, това не се случва. Разбираемо би било, ако искахте да посетите любимата си баба на Коледа, за да я успокоите и да се убедите, че тя е добре. Особено след като вече е на 95 години. Но уви, това не се случи“, споделя още Никъл пред „Дейли мейл“.

По думите й, съпрузите са отказали да пътуват заради медийния контрол, който би предизвикало едно такова пътуване. „Те са наясно, че ще има план – програма и протокол, които ще трябва да спазят. Затова отказаха да го направят“, допълва още Никъл.

Кейт и Уилям купуват подаръци за децата на Меган и Хари, напук на скандала сн. Инстаграм

Кейт и Уилям купуват подаръци за децата на Меган и Хари, напук на скандала сн. Инстаграм

Очевидно Меган и Хари са решили да не си причиняват излишни неудобства и са се заели да си организират едни спокойни празници от другата страна на океана. Още повече, че в момента отношенията на Хари с принц Чарлз са изключително напрегнати, а според някои – направо взривоопасни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар