Тежка драма преобръща живота на Златимир Йочев

Тежка драма преобръща живота на Златимир Йочев
3.25 (65%) 4 votes

Думите в деня на раждането на Златимир Йочев се оказват пророчески

Детството на Златимир Йочев е белязано от тежка трагедия. Той губи баща си при автомобилна катастрофа и към днешна дата успява да сбъдне всичките му мечти.

Екранният партньор на Биляна Гавазова е не само журналист, но и любител-фотограф и заклет пътешественик. Освен това той обича да спортува.

Всичко, което той обича, се оказва желание на баща му. След като прави първите крачки в журналистиката, Златимир научава и нещо много важно – това е несбъднатата мечта на покойния му родител.

Бащата на Йочев бил счетоводител и въпреки че обичал професията си, журналистиката била голямата му мечта. По онова време той се изявявал и като автор на статии на вестници в Хасково.

Родителите на журналиста искали да осигурят по-добро бъдеще на децата си и заминали за Либия. Именно там се случва трагедията, която бележи живота на семейството.

Водещият е убеден, че баща му го пази от небето и бди над него. Той споделя, че се старае да не мисли какво би било, ако баща му е бил жив.

В деня на неговото раждане, покойният му родител пише писмо. Думите в него се оказват пророчески. Баща му го описва като човека, който е в момента.

В него той пише, че Златимир ще е изключително любознателен, ще обича да чете и да пътува и ще се вълнува от технологиите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар