Лили Иванова с шокиращи признания

Тя отговори и на грозните нападки срещу нея
0

Тя отговори и на грозните нападки срещу нея

Звездата на родната естрада – Лили Иванова, направи шокиращи признания за пъклените й планове.

„Мисля, че това бе най-дългото ми отсъствие от сцената. Никак не ми бе приятно. Светът е много различен. Не съм отчаяна. Но ние трябва да сме готови да посрещнем всяко предизвикателство“, категорична бе Лили Иванова.

Припомняме, че това е първото й телевизионно интервю след тригодишно отсъствие от малкия екран.

Лили Иванова
Тя отговори и на грозните нападки срещу нея

„Тези две години ми се сториха най-големият кошмар, защото ме разделиха с моето щастие – моята публика“, сподели тя пред журналиста Георги Любенов и БНТ.
„За това време успях да отделя живото от плявата. Те ми дадоха възможност да преценя моето обкръжение, както и хората, с които работя и познавам.

Дадох си отговор за някои неща, които аз не знаех и които ме разочароваха. Но игнорирам всичко това – аз винаги имам пъклени планове, пъклени идеи и само това ми е в главата. Заради това много трудно заспивам“, разкри още Лили Иванова.

„Готова съм винаги да посрещна най-лошото. Това съм възпитала в себе си. Имах много трагедии“, допълва тя
„Да, за съжаление съм емоционална – това ми пречи малко, но не мога да се променя. Заради това и от емоции понякога ме сковава гърлото преди концерт“, каза още голямата певица.

Твърди, че откакто е в София е „заливана“ от обич и омраза

„Може би ще учудя всички с това, което ще кажа, но откакто ми е стъпило крачето в София винаги съм била обкръжена, не думата е „заливана“, от обич и омраза. При мен омразата ме калява. Отнасям се към всички тези неща с презрение.

Кои са тези, които си позволяват да ме критикуват при това много остро, след като не ме познават? Те си мислят, че ме познават, но не е така.
Не съм най-великата, най-красивата и най-умната, но имам качества, които те не знаят. Те не знаят нищо за мен, но нищо не знаят“.

Това бе начинът, по който Лили Иванова отговори на грозните нападки, които бяха отправени срещу нея от редица уж известни личности. Истината е, че през последните месеци те си направиха ПР на неин гръб.

Лили Иванова е категорична, че никога не си е фантазирала, че е много велика.
„Не знам машина ли съм – не ми е обидно като ми го кажат, но дали го заслужвам – не знам, не съм много сигурна.
Кой докога да пее и да живее може да го каже само Господ. А след него идва моята публика. Но крайното време го решава Бог и певицата – това е.
Смятам, че това, че си продължавам концертите и пея на никого не преча“, заключи Лили Иванова.

Накрая на интервюто звездата посочи, че иска да има повече обич, любов и разбирателство между хората, пише blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.