На Шарлийн Монакска й дотегна от кралските задължения (Принцесата избяга от златната клетка в Швейцария) Преглеждания: 1085

0
Оценете този post

Лъснаха нови подробности за бягството на най-тъжната принцеса  от Монако в Швейцария

Шарлийн Монакска както стана ясно веднага напусна семейството си след като се завърна от Южна Африка. Нова информация за бягството й се появи благодарение на хора от близкото обкръжение на кралската фамилия.

Те хвърлиха светлина и споделиха в интервюта каква всъщност е истината. Според думите им принцесата се е уморила и намеренията й са да живее далеч от двореца. „ Тя знаеше какво прави когато се омъжи за Албер, смяташе да живее красиво като истинска принцеса”, казват запознати.

Които добавят: „Не я подценявайте, винаги е мечтала за позиция в обществото. Трябва да се разбере, че Шарлийн не е жертва на брака си. Знаеше за изневерите на съпруга си много преди да се омъжи. Но сега й дотегна да живее под график, затова напусна златната клетка и дори не научи френски за тези години докато живя в Монако.”

Принцесата отслабна с 20 кила

Колкото до здравословните й проблеми тя наистина има такива. Но кралската фамилия упорито ги крие. Заради сериозната инфекция, която я сполетя в Африка принцесата свали 20 кила. Отслабналата й имунна система допълнително влоши и психическото й състояние.

Шарлийн можеше да се лекува и в Монако, особено след като бе разделена с близнаците си месеци наред. Но на нея не й се занимава с децата. Лечението й в Швейцария ще е дълго и продължително, категорични са същите източници, предават от elle.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.