Хороскоп за 6 декември, понеделник – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Очертава се един успешен ден, идеален за подреждане на нещата в бизнеса и за завършване на вече започнали дела. Не обсъждайте с колегите си само работни и бизнес въпроси. Възможни са успешни съвпадения и неочаквани събития, които ще ви разведрят и ще ви отворят нови фронтове за действие.

СКОРПИОН

Днес е благоприятен ден за обсъждане на важни въпроси. Ще можете да убедите всички, че сте прави, без да обиждате никого и без да внасяте напрежение в работната среда. Втората половина на деня е чудесно време да се върнете към предварително планираните дейности. Денят ще е подходящ за пазаруване и пазарлъци.

СТРЕЛЕЦ

Днес не бъдете твърде активни, защото не е от най-успешните ви дни. Завършването вече започнатите задачи може да се окаже по-трудно, отколкото си мислите. Освен това могат да бъдат нарушени стари договорки, което ще доведе до импровизация, търсене на нови начини за постигане на успех. От друга страна, вие се справяте перфектно с рутинните задачи.

КОЗИРОГ

Днес сте доста разпилени и трудно ще събирате мислите си, опитайте се да се концентрирате  върху едно нещо. Не забравяйте, че отговорите на много въпроси ще бъдат намерени веднага щом се справите с емоциите. Опитът, натрупан по-рано, ще ви бъде от полза. Вероятни са промени към по-добро в личните отношения.

ВОДОЛЕЙ

Задава се един страхотен ден, който обещава успех в почти всичко, с което се захванете. Бързо ще разбирате как да се справяте с новите предизвикателства и ще научавате всичко, което може да ви бъде полезно в движение. Възможно е и началото на романтична история, която ще играе важна роля в живота ви.

РИБИ

Днес сте твърде разпилени и трудно ще събирате мислите си. Вероятността да пропуснете нещо или да направите досадна грешка, е голяма. Добре е, ако наблизо има хора, които са готови да дадат добри съвети и да ви помогнат. Сега ще е трудно да действате сами, както обичате. Вероятни са и знаци на внимание, както и приятни изненади.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.