Хороскоп за 6 декември, понеделник – от Овен до Дева

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Предстои ден, в който звездите са благосклонни към вас. Благодарение на тяхната подкрепа ще можете да реализирате някои стратегически планове и да постигнете краткосрочните си цели. Лесно ще е да намерите поддръжници и помощници – много хора подкрепят вашите начинания. Среща с приятели ще ви донесе положителни емоции.

ТЕЛЕЦ

Ще сте нетърпеливи и ще искате да постигнете всичко възможно най-бързо, но обстоятелствата днес няма да ви позволяват. Това обаче няма да попречи на доброто ви настроение. Не трябва да се конфронтиране с околните, а това определено ще допринесе за по-спокойна и благотворна атмосфера.

БЛИЗНАЦИ

Не бъдете високомерни и не надценявайте възможностите си. В началото на деня ще изглежда, че няма нищо невъзможно за вас и вие сте в състояние да успеете в абсолютно всичко. Но нещата не изглеждат в действителност така. Тъй като задачите ви ще са прекалено много, няма да се справяте, както искате, и това допълнително ще ви изнерви.

РАК

На хоризонта се задава ден, който няма да е напълно безоблачен, но все пак няма и да е лош. Не бива да очаквате, че всичко което планирате, ще може да бъде изпълнено незабавно. Възможно е да възникнат някои трудности, а не са изключени и финансови неволи. Ще се открие възможност да се забавлявате добре с приятели вечерта.

ЛЪВ

Като цяло денят ще е добър. Ще ви се отдаде възможност да направите нещо полезно не само за себе си, но и за другите, както и да подкрепите онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Във всичко, свързано с финансите, можете да разчитате на вътрешния си глас.

ДЕВА

Очертава се забавен ден, вдъхновяващ и приятен. Ще правите много неща перфектно, дори с много трудни задачи ще се справяте бързо. Намирането на общ език с другите няма да е трудно, а новите познати моментално ще ви стават симпатични. Това създава предпоставка за началото на приятелства или романтични истории.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.