Брендо офейка и от Украйна

Брендо пак показа, че е над закона
0

Кокаиновият крал Брендо отлетя за Южна Америка или към Русия месец след задържането му в Киев

Митичният Брендо е духнал от Украйна само три месеца след като изненадващо беше задържан при акцията на спецслужбите в Киев, а впоследствие бе пуснат на свобода от съда заради притежаван от него украински паспорт – пише в. „Уикенд“.

Източници на изданието твърдят, че Брендо е организирал своето напускане още преди месец, за да елиминира всякаква възможност отново да бъде задържан от властите в Киев. Трафикант №1 на кокаин по всяка вероятност е духнал от Украйна с чужда самоличност.

Представители на родните тайни служби предполагат, че Брендо е намерил убежище или в Русия, или е организирал сложен маршрут до държава от далечна Южна Америка.
По всяка вероятност поредното изчезване на Евелин Банев се е случило и с мълчаливото съгласие на украинските служби за сигурност, тъй като Брендо би следвало да се води подсъдим в Киев по дело за търговия с марихуана.

След като бе арестуван зрелищно, украинските власти установили, че Банев притежава украински паспорт, издаден през 2015 г. Според закона в Украйна държавата не екстрадира в други странисвои граждани, дори те да са извършили престъпление зад граница. Упорито се говори и това, че украинският паспорт на Брендо е бил издаден експресно и със задна дата, за дабъде гарантирана свободата на Кокаиновия крал.

Брендо пак показа, че е над закона
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.