Хороскоп за 5 декември, неделя

0

Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

Овен

Задава се един знаков за вас ден. Това е ден, който може да се превърне в празник без особено повод. Настройте се за парти и пригответе малки изненади.

Телец

Днес ще ви спори във всичко и ще може да се зарадвате на перфектно свършена работа. Имате пълното основание да се гордеете със себе си.

Близнаци

Не изоставайте от темпото, което ви зададат приятелите. Дори да нямате настроение, се пригответе за приятна среща. Тогава ще ви завладеят и положителните емоции.

Рак

Тази неделя сте планирали стриктно деня си, но денят е динамичен и очаквайте промени в графика. Постарайте се да видите положителното в тях.

 Лъв

През този ден не забравяйте да отделите достатъчно време на отложени домашни задължения. Особено, ако само вие може да ги изпълните.

Дева

Ще ви се наложи да поработите въпреки почивния ден. Погледнете на задължението си като на забавление, за да ви е по-леко.

Везни

Тази неделя не си представяйте катаклизми. Много е важно да си наложите да мислите позитивно, за да се чувствате добре.

Скорпион

Не тръгвайте с голямата кошница от очаквания днес. Ще искате да се докажете пред някого, но не отчитате важни обстоятелства, които могат да ви препънат.

Стрелец

Ще бъдете душата на компанията. Това ще ви изкуши, но все пак не злоупотребявайте с привилегиите си.

Козирог

Ще ви хрумне гениална идея. Все пак не лишавайте семейството си от внимание, за да и се посветите. Очертайте само рамките й, а действайте в началото на другата седмица.

Водолей  

Ще може да се възползвате от нечий пропуск или недоглеждане. Изиграйте картите си добре, така че да нямате угризения на съвестта.

Риби

Днес ще може да се включите в приятно начинание. Дайте всичко от себе си и покажете стил и класа в постъпките си.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.