Лора разкри цялата истина за отношенията й с Любо във „Фермата“

Гласувайте за статията

Смело крачи към следващата си мечта

Най-младата участничка от тазгодишния сезон на „Фермата“ – Лора Цолова направи любопитни разкрития за отношенията й с Любо.

Тя даде да се разбере, че въпреки, че във времето, в което бе в стопанството бе свързана с Любо, не таи нищо по-специално към него.

За никого не е тайна, че от пет години Лора е в сериозна връзка. Тя дори спомена, че отначало приятелят й бил категорично против участието й във „Фермата“.

Лора

Смело крачи към следващата си мечта

„Когато се прибрах, каза, че доста добре съм се справила. Подкрепи ме… Любо от „Фермата“ ми е много близък приятел. Сродна душа, с която споделяхме добри и лоши моменти. Той ме мотивираше да премахна страха си и да се хвърля на арената. Благодаря му за всичко! Казах му, че го чакам на финала. Другият ми фаворит е Пламен“, разкри Лора.

Това, което остана скрито за зрителите е фактът, че Лора е кандидатствала три поредни години за участие във формата.
Поради тази причина тя е категорично, че смело може да каже, че мечтите все пак се сбъдват и призова хората да вярват.

„Пораснах. Показах, че едно 24-годишно момиче може да се грижи за животните, да меси хляб… Емоционално съм по-зряла. Имам прекрасно семейство, но може би досега не го оценявах достатъчно“.

Лора споделя, че мечтае бизнесът й да се разрасне и някой ден да има собствен цех, в който да се шият дрехи.
С първите пари, които изкарали със сестра й от бизнеса, си купили кученце – порода Померан. Казва се Бела, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар