Виктория Петрова с разтърсващи разкрития

Въпреки всичко не съжалява, че е избрала тази професия
0

Въпреки всичко не съжалява, че е избрала тази професия

Красивата новинарка на Би Ти Ви – Виктория Петрова, направи разтърсващи разкрития.

Колегата й Юксел Кадриев определи седмицата от 22 до 28 ноември като една от най-тежките седмици в правенето на новини. Виктория Петрова пък добави, че в душата й все още е черно, при все, че вече е свалила черните дрехи.

Виктория Петрова
Въпреки всичко не съжалява, че е избрала тази професия

Пред Светослав Иванов двамата признават, че се стараят да не загубят връзка с реалността, както и погледнат от човешкия ъгъл при трагедии като тази на АМ „Струма“.
Виктория Иванова и Юксел Кадриев твърдят, че въпреки ежедневните трудности, с които се срещат, не съжаляват, че са избрали тази професия.

„На първо място много ми харесва това, което правя. Работата ми доставя огромно удоволствие и много често с нашата работа ние помагаме на хората и това дава смисъл на всичко“, смята Кадриев. Виктория Петрова пък допълва, че „има нещо в ДНК-то“.

Истината е, че нито един от двамата не е мечтал да стане това, което е днес.
„В училище казвах, че искам да стана космонавт, защото така беше модерно, не съм го искала. След това Петрова искала да стане зъболекар, но мераците й секнали още при първото й посещение при стоматолог.
„Реших, че няма да причинявам такава мъка на хората“, заключава тя.

„И аз като малък исках да стана космонавт заради Георги Иванов, но тогава такива бяха моделите на поведение. После исках да стана моряк“, спомня си Юксел.

Не е тайна, че Виктория Петрова съвместява работата си на водещ на bTV Новините с преподавателската дейност в НБУ.
„Уверявам студентите, че това е интересна професия. Струва си да се посветят на своя занаят, да вярват в себе си, но преди това да четат много от всичко, за да знаят и да разбират“, заключава тя, пише hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.