Лоши новини за бившата съпруга на Ангел Найденов

Усложненията настъпили няколко дни по-късно
0

Усложненията настъпили няколко дни по-късно

Новините за бившата съпруга на Ангел Найденов не са никак добри.

Припомняме, че след 38-годишен брак, Ангел Найденов се раздели със съпругата си д-р Нина Найденова, за да заживее с Мая Манолова.

Към днешна дата д-р Найденова е в болница, тъй като кара много тежък коронавирус.
От обкръжението й издават, че това е вторият път, в който попада в лапите на коварния вирус за една година. Първото й боледуване преминало леко, но повторният сблъсък се оказал повече от кошмарен.

Ангел Найденов
Усложненията настъпили няколко дни по-късно

Още в средата на миналия месец, бившата съпруга на Ангел Найденов уведомила пациентите си, че е в 14-дневна карантина. Тя посочила и кой ще е лекарят, който ще поеме пациентите й, като допълнила, че телефоните за връзка с него са изложени на видно място в амбулаторията.

В първите дни се чувствала сравнително добре, докато състоянието й не се усложнило. Заради загрижеността на приятели и пациенти, които непрекъснато се интересуват от състоянието й, преди броени дни д-р Найденова публикувала и второ послание към тях.

„Приятели, благодаря ви за загрижеността, но ви моля. Не ми пишете, не мога да говоря, нито да пиша. На болнично лечение съм с тежък Ковид. Всичко това ме изтощава много. Не ми е добре. На постоянен приток на О2 съм на максимални литри. Разчитам да ме разберете. МОЛЕТЕ СЕ ЗА МЕН, само от това имам нужда“, отбелязва тя в профила си във Фейсбук.

Няколко дни по-късно и племенницата й Зоя призова за същото.
„Църкво Христова! Може ли да продължите молитвената подкрепа за леля ми, която е в критично състояние!“, апелира тя.

За никого не е тайна, че Ангел Найденов заряза съпругата си заради връзката му с бившето острие на левицата и бивш омбудсман – Мая Манолова.
Бившата му съпруга все още не може да прежали проваления им брак. И до днес той остава голямата й любов от ученическата скамейка.

И до ден днешен бившата съпруга на Ангел Найденов не му е намерила заместник. Отдала се е изцяло на професията и внучетата си, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.