Зуека се оказа скрита лимонка

Любовният му живот е като филм
0

Любовният му живот е като филм

Актьорът Васил Василев-Зуека се оказа скрита лимонка.

Оказва се, че любовният му живот е като филм.

Докато бил студент във ВИТИЗ, Зуека сключил брак с журналистката Румяна Узунова. Двойката сключва църковен брак. За изненада или не обаче, любовта им угасва със същата висока скорост, с която и избухва, отбелязва „Телеграф“.

Зуека
Любовният му живот е като филм

След това идва ред на втория брак на Зуека с Нина Димитрова. За мнозина тя е първата му съпруга, тъй като не са наясно с факта, че той има и друг брак преди нея. Двамата с Нина създават театър „Кредо“.

През 1999-та година Зуека снима филма „Пансион за кучета“. Именно там се среща с третата си съпруга – Анна Вичева. По онова време тя е асистент-режисьор на продукцията.
Двамата обаче обявяват връзката едва през 2012. Тогава и двамата са част от екипа на „Господари на ефира“, пише blitz.bg.

Дали третият му брак ще е последен, или както се посочва в народните вярвания – три за щастие, само времето ще покаже.

За никого не е тайна, че към днешна дата Зуека живее зад граница. Той избра да напусне родината си, след като в продължение на три десетилетия не видя никаква промяна тук.
Не крие, че се чувства щастлив като емигрант. Като потвърждение на думите му идва и фактът, че е напълнял с пет килограма. Според думите му, това се дължи на спокойствието, което има вече.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.