Алек Болдуин слага край на кариерата си след трагедията: Ако бях виновен, щях да се самоубия!

Гласувайте за статията

Алек Болдуин слага край на кариерата си и твърди, че никога не е стрелял срещу операторката си Халина Хътчинс

Актьорът Алек Болдуин даде ексклузивно интервю за телевизия ABC News в което разкри подробности около смъртта на операторката Халина Хътчинс. Както е известно, звездата снимаше уестърн в Тексас и по време на снимките пистолетът, който използваше гръмна и се оказа зареден с истински куршуми, които убиха операторката и раниха режисьора.

Болдуин обаче твърди, че противно на общественото мнение, не той е дръпнал спусъка на смъртоносния куршум, който уби операторката. Ексклузивното разкритие дойде по време на едночасово интервю, което Алек даде за водещия Джордж Стефанопулос.

„Не съм натискал спусъка. Спусъкът изобщо не се натиска. Никога не бих насочил пистолет към човек и не бих натиснал спусъка. „Никога“, каза Алек Болдуин, облечен в тъмен костюм и синя риза без вратовръзка.

Актьорът видимо беше много изтощен и сериозен, но заяви категорично, че не е произвел фаталния изстрел, който е убил операторката му. Какво точно е станало на снимачната площадка знае само екипът и семейството на Халина, с което актьорът се сближи. Фаталният куршум рани и режисьора Джоел Соуза, който в този момент е бил до оператора.

Междувременно непрекъснато се появява нова информация във връзка с този случай. Самият Болдуин заяви, че няма представа кой е донесъл истински куршум на снимачната площадка и го е сложил в пистолета, който трябвало да служи само за реквизит. Още повече, че куршумите нямат място на терен и е абсолютно забранено внасянето им.

Болдуин категорично отрича да е стрелял с пистолета и твърди, че не е виновен за смъртта на Халина. И би се самоубил, ако грешката беше негова.

Алек Болдуин сн. Twitter

Алек Болдуин сн. Twitter

Не е ясно какво се е случило на снимките, но актьорът твърди, че не е произвел фаталния изстрел. В Холивуд обаче заваля вълна от остри критики и обвинения, че звездата се опитва да се измъкне, пише time.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар