Кралски биограф: Меган наистина доведе Кейт до сълзи дни преди сватбата си с Хари! (И какво ги скара?)

Кралски биограф: Меган наистина доведе Кейт до сълзи дни преди сватбата си с Хари! (И какво ги скара?)
4.5 (90%) 2 votes

Меган Маркъл далеч не е жертва в драмите с Кейт, твърди кралски биограф

Меган Маркъл даде наскоро интервю за Опра Уинфри, в което заяви, че снаха й Кейт Мидълтън се опитала да я засегне дни преди сватбата. И дори я докарала до сълзи. Кралски биографи обаче твърдят, че не херцогинята на Съсекс, а съпругата на принц Уилям е била жертва на безмилостни атаки. И то, за да защити служителите си.

Кърсти Олсоп е провела проучване сред персонала и е установила, че 39-годишната Кейт Мидълтън е останала в сълзи, след като снаха й се е държала невероятно грубо със служителите в двореца. Тв водещата заяви пред британския „Телеграф“, че прословутия спор се е състоял само дни преди сватбата й с Хари на 19 май.

Меган заяви пред Опра, че тя е плакала по време на спора, който се отнасял до роклите на шаферките. По-късно Кейт й се извинила и дори й пратила картичка с цветя. „Няколсо дни преди сватбата тя беше разстроена за нето и да въпросът за роклите на момичета с цветя беше повод за нашия спор. Това ме разплака и нарани чувствата ми“.

Но госпожа Олсоп твърди, че Кейт е била тази, която е оставена в сълзи, след скандал свързан със служителите в двора. Кърсти, която е и близка приятелка на херцогиня Камила, разкрива още подробности.

„Кейт никога не си е изпускала нервите, но когато разбра, че Меган се е държала грубо със служители от двореца Кенсингтън и наистина й се ядоса. Двете се скараха и Кейт просто избухна в сълзи. По-късно тя й прати картичка и цветя в опит да оправи нещата, но Меган така и не забрави“, коментира Олсоп, цитират от „Дейли мейл“.

Меган Маркъл обвини Кейт, че я е разплакала, но истината излезе по-различна сн. Инстаграм

Меган Маркъл обвини Кейт, че я е разплакала, но истината излезе по-различна сн. Инстаграм

Служителите на Меган не са коментирали въпроса, но по-рано през седмицата адвокатката й заяви, че Меган отрича да е тормозила служители на двореца, упражнявайки физическо насилие върху тях. Но тя не смята да отрича чувствата на онези, които са се почувствали засегнати от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар