Кралски биограф: Меган наистина доведе Кейт до сълзи дни преди сватбата си с Хари! (И какво ги скара?)

Меган Маркъл обвини Кейт, че я е разплакала, но истината излезе по-различна сн. Инстаграм
0

Меган Маркъл далеч не е жертва в драмите с Кейт, твърди кралски биограф

Меган Маркъл даде наскоро интервю за Опра Уинфри, в което заяви, че снаха й Кейт Мидълтън се опитала да я засегне дни преди сватбата. И дори я докарала до сълзи. Кралски биографи обаче твърдят, че не херцогинята на Съсекс, а съпругата на принц Уилям е била жертва на безмилостни атаки. И то, за да защити служителите си.

Кърсти Олсоп е провела проучване сред персонала и е установила, че 39-годишната Кейт Мидълтън е останала в сълзи, след като снаха й се е държала невероятно грубо със служителите в двореца. Тв водещата заяви пред британския „Телеграф“, че прословутия спор се е състоял само дни преди сватбата й с Хари на 19 май.

Меган заяви пред Опра, че тя е плакала по време на спора, който се отнасял до роклите на шаферките. По-късно Кейт й се извинила и дори й пратила картичка с цветя. „Няколсо дни преди сватбата тя беше разстроена за нето и да въпросът за роклите на момичета с цветя беше повод за нашия спор. Това ме разплака и нарани чувствата ми“.

Но госпожа Олсоп твърди, че Кейт е била тази, която е оставена в сълзи, след скандал свързан със служителите в двора. Кърсти, която е и близка приятелка на херцогиня Камила, разкрива още подробности.

„Кейт никога не си е изпускала нервите, но когато разбра, че Меган се е държала грубо със служители от двореца Кенсингтън и наистина й се ядоса. Двете се скараха и Кейт просто избухна в сълзи. По-късно тя й прати картичка и цветя в опит да оправи нещата, но Меган така и не забрави“, коментира Олсоп, цитират от „Дейли мейл“.

Меган Маркъл обвини Кейт, че я е разплакала, но истината излезе по-различна сн. Инстаграм
Меган Маркъл обвини Кейт, че я е разплакала, но истината излезе по-различна сн. Инстаграм

Служителите на Меган не са коментирали въпроса, но по-рано през седмицата адвокатката й заяви, че Меган отрича да е тормозила служители на двореца, упражнявайки физическо насилие върху тях. Но тя не смята да отрича чувствата на онези, които са се почувствали засегнати от нея.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.