Доналд Тръмп налетя на Меган Маркъл: Тя използва Хари за слава и един ден той ще съжалява за това!

Доналд Тръмп пак нападна Меган Маркъл сн. колаж: Уикипедия
0

Доналд Тръмп налетя на Меган Маркъл

Не е тайна, че Доналд Тръмп никога не е можел да „диша“ Меган Маркъл. Бившият президент на САЩ многократно коментира съпругата на принц Хари в негативен контекст. Но напоследък изглежда тонът се е изострил. В едно от последните си интервюта, той дори намекна, че Меган е търсеща слава авантюристка, която в действителност не обича съпруга си. И е виновна за неговото отдалечаване от семейството.

„Не съм фен на Меган Маркъл. Но искам да подчертая това: Пожелавам на Хари късмет в брака му, той определено ще има нужда от него“, каза той на конференция в Белия дом миналата година.

Този път Тръмп отиде няколко стъпки по-далеч. В скорошно интервю с Найджъл Фараж, противоречивият бизнесмен обвини херцогинята на Съсекс, че не зачита кралицата и използва Хари в това. И ясно даде да се разбере, че не одобрява нейните действия спрямо семейството. Както и злепоставянето на кралските особи в различни интервюта.

„Да, не съм й фен. Не я харесах от първия ден, когато я видях. Мисля, че Хари беше използван и мисля, че един ден той ще съжалява за това“, каза Тръмп, като посочи Меган като „главен виновник за това, че британският принц прекъсне своите семейни връзки“, цитират от lokalno.mk.

И това не е краят. Бившият президент твърди, че според него има доста индикации, че двойката е помогнала на Джоузеф Байдън да спечели изборите. Самият Тръмп е убеден, че съпрузите са си позволили да се месят в американската политика. Нещо, което е абсолютно недопустимо за чуждестранни граждани. Особено за кралските особи. Дори кралицата няма право пряко да се намесва в политиката на собствената си империя, а още по-малко в чуждестранни дела.

Доналд Тръмп пак нападна Меган Маркъл сн. колаж: Уикипедия
Доналд Тръмп пак нападна Меган Маркъл сн. колаж: Уикипедия

Според Тръмп обаче, Меган е използвала титлата си, когато се е свързала с републиканските сенатори, опитвайки се да прави неща, които не са уместни.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.