Хороскоп за 4 декември, събота – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Задава се един интересен и вълнуващ ден, подходящ за предприемането на нови начинания. Бързо ще разберете как е най-добре да действате и инстиктивно ще научавате всичко, което ви е необходимо. Има шанс да общувате с хора, които ще ви бъдат от полза в близко бъдеще.

СКОРПИОН

Днес ще се наложи да решавате предимно чужди проблеми и това донякъде ще ви изнерви, но ще си струва да помогнете на човек, изпаднал в трудна ситуация. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Не бързайте да харчите това, което сте получили.

СТРЕЛЕЦ

Днес с удоволствие ще правите планове и не трябва много да мислите дали ще успеете да ги реализирате. Винаги ще има хора, които са готови да ви помогнат да ги осъществите. Вслушвайте се в добрите съвети и няма да ви се налага да губите енергия напразно. Очаква ви романтична изненада.

КОЗИРОГ

Не бъдете припрени и не бързайте. Началото на деня със сигурност няма да е подходящо за обсъждане и решаване на важни въпроси. Трудно ще ви е да се концентрирате, а и емоциите могат да ви попречат. Опитайте се да не смесвате лични и професионални интереси. Вероятни са добри новини, както и срещи, които ще ви разведрят.

ВОДОЛЕЙ

Днес са възможни трудности и недоразумения, но това не означава, че денят ще бъде лош или че изобщо няма да успеете. Точно обратното! Ако не се откажете от започнатото, не отстъпвайте пред препятствията. Може да направите всичко, което сте решили. Денят ще ви донесе и поводи за радост и гордост.

РИБИ

Бизнес отношенията могат да бъдат и предизвикателство. Днес обсъждането на работни въпроси ще се превръне в разгорещен дебат. Не винаги ще се вслушват в мнението ви и това ще ви разстройва. Но каквото и да казват другите, вие оставате уверени, че сте прави. Скоро това ще стане очевидно и за останалите.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.