Хороскоп за 4 декември, събота – от Овен до Дева

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Пред вас е един ден, в който можете да се справяте с всякакви проблеми. Днес ще сте по-търпеливи и внимателни, така че не бързайте със заключенията, опитвайте се да съберете възможно най-много информация, анализирайте и проверявайте всичко. Този подход ще ви позволи да не допускате грешки и да се справите със задачите.

ТЕЛЕЦ

Денят ще мине добре, ако не се разстройвате за несъществени неща и не се безпокоите, че не всичко ще се получава отведнъж. Бъдете оптимисти и продължавайте да действате. Постоянството ще ви помогне да постигнете успех и да се справите с трудностите. Възможно е и началото на романтична връзка.

БЛИЗНАЦИ

Денят е подходящ за сключване на сделки и решаване на финансови въпроси. Успявате да водите успешно бизнес преговорите, защото знаете как да заинтригувате събеседниците си. Не са изключени предложения за нови начинания, а в някои случаи и за промяна в сферата на дейност.

РАК

Очертава се един добър ден за срещи и общуване с хора, които бихте искали да заинтригувате с идеите си. Чарът ще ви помогне да направите добро впечатление и бързо да спечелите доверие им. Дори ако това, което предлагате, не изглежда много обещаващо, ще имате възможност да се договорите за кооперативни действия.

ЛЪВ

Днес ще имате много работа, изискваща внимание и няма да ви е лесно да се съсредоточи върху проблемите. Често ще се разсейвате от дреболии и от приятни, но фриволни разговори. Възможно е да допуснете дребни и досадни грешки. Добре, че наблизо има човек, който е готов ви вкара в пътя.

ДЕВА

Трудно ще е да избегнете неразборията днес. Благодарение на опита си, бързо ще се ориентирате и ще разбирате как е най-добре да действате – с какво да се заемете първо и какво да отложите. Парите, които очаквахте, няма да получите днес, така че внимавайте с харченето. Добър ден за срещи с приятели.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.