Ето какви са предсказанията на руската Ванга за 2022 година

Гласувайте за статията

Руската Ванга не вещае нищо добро за 2022 година

Според предсказанията на ясновидката Матрона Московская през 2022-а година няма да се случи нищо добро, въпреки че няма опасност от Трета глобална война. Човечеството ще се сблъска с тежки изпитания.

Първоначално отделните държави няма да успеят да се разберат, но в крайна сметка ще постигнат съгласие и този успех ще се дължи на Русия.

От думите на ясновидката, известна като руската Ванга, става ясно, че хората не е добре да вярват на лъжливи пророци, тъй като човечеството го грози много по-голяма опасност от конфликтите, които те вещаят.

Руската пророчица вещае жертви без война, който ще лежат по земята. Предсказанията й гласят още, че апокалипсисът може да бъде избегнат, но целта първо трябва да се събудят тези, които са под хипноза. За да се избегне лошият сценарий е необходимо хората да са по-духовни и да вярват повече в Бога, пише БЛИЦ.

Според предсказанията на Ванга не се очаква война през 2022 година. Тя е предсказала, че Русия може да се раздели на няколко държави. Те не дават отговор и на въпроса дали пандемията ще приключи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар