Красьо Черния фучи с „Бентли“ за половин милион

Красьо Черния гледа да не влиза в медийния фокус
0

Нашумелият като „брокер“ в съдебната власт Красимир Георгиев – Красьо Черния, води 5-звезден начин на живот

Колата на Красьо Черния е чисто ново Бентли Континентал GT W12 – разкрива в. „Уикенд“. Плевенчанинът си е купил лъскавото возило преди има-няма 2 месеца и още не му се е нарадвал. 40-годишният аферист е броил 250 хил. евро за колата – сочи проверка на изданието. Бентлито е произведено тази година, а под капака му има мощност от 600 коня. Отделно от това е с всички възможни екстри, предлагани от прословутия английски автомобилен концерн.

Това не е единствената кола в автопарка на Красьо Черния – твърди вестникът. Според източниците той има возила за над милион, като някои от тях са бронирани.
Красимир Георгиев се занимава с бизнес от 19-годишна възраст – тогава купува имоти в района на Шумен на стойност 180 хил. лева. По това време той натрупва и първия си милион. Добива популярност обаче през 2009 г., когато беше обвинен в това, че осигурява гласове за избор на висши магистрати.

Плевенският мачо стана популярен и като гадже на пилето на попфолка Магда, чиято кариера бе във възход по време на връзката им. Двамата изкараха заедно 6 години и се разделиха преди почти 10 лета. Оттогава Красьо се отдаде на хаотични връзки и гледа да стои далеч от медиите.

Красьо Черния гледа да не влиза в медийния фокус
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.