Народната певица Петя Панева печели „Гласът на България“?

Петя е са най-големи шансове за победа в шоуто
0

21-годишната варненка Петя Панева е обявена за сензацията на шоуто тази година

Народна певица е напът да спечели „Гласът на България“ за първи път в 10-годишната история на шоуто – пише в. „Уикенд“. Менторката Галена не спира да се хвали, че това е варненката Петя Панева от нейния отбор. 21-годишната дама се очертава като абсолютен фаворит на зрителите тази година, а по регламент именно те имат заключителната дума в определянето на призьора – отбелязва изданието.

Младата Петя от Варна е първата изпълнителка на автентичен фолклор, достигнала до финалните концерти в „Гласът на България“ по Би Ти Ви. Традиционно шоуто залага основно на поп и рок музика, а народната песен внасяше само шарения в палитрата от жанрове.

Вестникът припомня, че фолк звездата Роксана е единствената представителка на този тип участници, която стигна до финала, а след това успя да изгради и собствена кариера в любимия си попфолк жанр. Тя плени с гласа си зрителите в първия сезон на шоуто като част от отбора на менторката Ивана. Но дори Роксана се размина с победата – във финалното класиране тя зае трето място.

Сега обаче финалите в „Гласът на България“ изглеждат ясни още преди първия концерт на живо. Петя Панева събира толкова голяма фенска маса, че ако всички, които я подкрепят в социалните мрежи, пуснат по един есемес, конкуренцията й няма да има никакви шансове – коментира изданието.[kkstarratings]

Петя Панева
Петя е са най-големи шансове за победа в шоуто
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.