Деси Стоянова се видя в чудо

Гласувайте за статията

Признава, че ако това й се беше случило преди десет години, щяла да изпадне в „космическа паника“

Тази седмица водещата на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви – Деси Стоянова се видя в чудо.

За никого не е тайна, че от началото на седмицата тя води предаването сама. Колегата й Сашо Кадиев отсъства, тъй като е бил тръшнат от вирус.

Останала без екранния си партньор във вторник заран чаровната водеща е била изправена пред истински кошмар. Рискът да остане и без гости бил огромен.

Деси Стоянова

Признава, че ако това й се беше случило преди десет години, щяла да изпадне в „космическа паника“

За екстремната ситуация разказа самата Деси Стоянова в своя профил в Инстаграм.
„И сам войнът е войн, но само на преден план. Днешният ден даде повод да си напомня няколко изтъркани, но много важни истини. Каква беше ситуацията? Сняг, задръстване, 10 минути преди ефир първите гости – Рут Колева и Андрей Арнаудов ги няма. Кадиев болен, тоест съм сама на ефир. Преди 10 години едно такова съчетание на обстоятелства щеше да ме изстреля със страшна сила в космическа паника.

Но годината е 2021, а не 2012-та, и сме навъртяли доста извънредни ефири, така че с Яна Донева бързо срещаме решението на извънредната ситуация в коридора между студиото и гримьорната в лицето на Боби Лазаров, който ни спасява като приема да влезе в ефир, за да поеме цялата отговорност за лошото време, което така ни е объркало плановете.

Та какви са изводите: нищо не може да замени опита, нямаме контрол над обстоятелствата, но имаме контрол над себе си в тях, тоест от нас зависи какво ще направим, а това често определя и един съвсем различен краен резултат сам си за никъде – благодаря ви, Яна и Боби, и на всички други, благодарение на които поредният „Преди обед“ стана факт. Беше запомнящ се ефир“, написа Деси Стоянова, отбелязва pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар