Бритни Спиърс празнува 40-ти РД свободна и щастлива (Вижте как я изненада гаджето й – Снимки)

0

Певицата стана на 40 на парти с любимия си в Мексико

Бритни Спиърс освен рождения си ден, който бе на 2 декември отпразнува и свободата си. Певицата навърши 40 г и бе приятно изненадана от половинката си Сам Асгари, който я заведе да купонясват в Мексико.

Влюбените се качиха на частен самолет, а Бритни е много щастлива да напусне САЩ и то без да иска позволение от баща си. След като съдът отхвърли неговото многогодишно попечителство.

Толкова щастлива и влюбена певицата никога не е била
Снимка: Инстаграм

27-годишният Сам изненада половинката си още на борда на самолета. Той бе приготвил изненада за рожденичката – торта във формата на буква В, гарнирана с ядливи цветя и бутилка шампанско. Която бе гръмната в нейна чест. Но Бритни призна, че не е опитала алкохола.

Стаята, която очакваше двойката предварително бе украсена. Певицата бе посрещната с балони и цветя и надпис: Честит рожден ден, Бритни!”. Празничната вечер приключи в впечатляваща заря.

Сам Асгари поздрави половинката си с празника и публикува тяхна актуална снимка. Той призна, че е възхитен от нея и вече я смята за своя съпруга.

На снимките, които той разпространи в социалната мрежа виждаме една различна Бритни – по-слаба и щастлива, каквато до скоро не е била, предават от spletnik.ru.

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.