Предстоят решаващи часове за участниците в „Игри на волята“

Тази вечер ще стане ясно кои трима ще се борят за голямата награда
0

Тази вечер ще стане ясно кои трима ще се борят за голямата награда

Остават броени часове до момента, в който зрителите ще научат кои трима участници в „Игри на волята“ ще премерят сили на финала.

Това ще стане ясно тази вечер в 20 ч.
В специален финален епизод, в полуфинална битка ще се изправят Паулина, Неделчо, Андрей, Симеон и Стратимир. Към финалната игра ще продължат тримата най-силни от тях.

"Игри на волята"
Тази вечер ще стане ясно кои трима ще се борят за голямата награда

А най-добрият от тях си тръгне от Арената последен с голямата награда в размер на сто хиляди лева.
Вече е ясен и последният полуфиналист в третия сезон на „Игри на волята: България“.

В доста оспорвана, дълга и равностойна битка, Стратимир все пак надделя над Елизабет. Тя не само бе една от най-силните дами, а се нареди и сред най-запомнящите се играчи в риалити формата.

„Игри на волята: България“ беше най-невероятното приключение и най-смелото нещо, което съм предприемала. Искам да вдъхновявам малките дечица, да разговарям с тях как се тренира, как се печели и как се губи. Важно е да знаят, че дори и да губиш, всъщност печелиш нещо различно“. Това сподели Елизабет, след като напусна Арената на почетното шесто място в третия сезон на екстремното риалити.

Само ден преди големия финал, зрителите на Нова тв имаха възможността да видят силните емоции на участниците. Със сълзи на очите Неделчо, Паулина, Андрей, Симеон и Стратимир изгледаха видеата, които бяха изпратени от техните близки. Никой от тях не успя да сдържи вълнението си, предизвикано от посланията, изпратени им в ключов момент от състезанието.

Всички те споделиха, че подкрепата на близките им в решаващия етап на играта е много важна и им е вдъхнала още повече сили.

Победителят от предходния сезон на „Игри на волята“ – Милен също даде ценни съвети и насоки за предстоящите битки. Той изненада петимата най-добри в последната им среща край огъня.

Кои участници ще отпаднат на полуфиналната битка и кои трима ще стигнат до самия край, предстои да стане ясно тази вечер, пише vesti.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.