Бавачката на децата на Анджелина Джоли: Прави се на перфектна майка, но не е! (Вижте как я обвинява)

Бавачката на децата на Анджелина Джоли: Прави се на перфектна майка, но не е! (Вижте как я обвинява)
2.33 (46.67%) 3 votes

Бавачката на децата на актрисата я разобличи, че играе роля на перфектна майка

Анджелина Джоли отдавна се стреми да убеди обществото, че е идеалната майка.

Актрисата не спира да демонстрира колко добре се разбира с наследниците си и колко е грижовна към тях, но не всички са на това мнение. Особено бившия й съпруг. Брад Пит не е съгласен, че всичко в дома на Джоли върви по мед и масло.

Според нейните твърдения тя възпитава шестте си наследника по начин, чрез който вярва, че ще съзреят и пораснат като добри хора. А на първо място за актрисата е тяхното образование и да ги научи да помагат вкъщи и да се грижат за домашните любимци.

Само, че бавачката, която помагаше на актрисата преди време и беше с децата по цял ден и нощ проговори пред американското издание на ОК, като споделя, че зад заключените врати на имението е случват други неща.

Бавачката я обвини в лицемерие
Снимка: Инстаграм

Помощницата на Джоли твърди, че тя е майка, която има много ангажименти, често отсъства и не се посвещава изцяло на децата си.

Бавачката разказва още, че актрисата се има за модерна, многодетна майка и се държи с тях като с възрастни. Но все пак, за да е добър родител понякога трябва да им се кара за дисциплината и да ги поучава кое е добро и кое е лошо.

Тя издава още, че Анджелина разрешавала на невръстните си момчета и момичета понякога да пият по две чаши вино.Освен това често излизала през нощта и ги оставяла съвсем сами за повече от 10 часа.

Дамата свидетелства, че бившата й работодателка е лицемерна, когато се бори в съда за еднолично попечителство, предават от slobodenpecat.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар