Хороскоп за 2 декември, четвъртък – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Задава се лек и успешен ден, изпълнен с много положителни емоции. Планетите ще ви подкрепят и много неща ще се развиват добре. Струва си да отделите малко време, за да се заемете с някоя важна задача. Дори и да не успеете да я изпълните днес, ще се ориентирате за приключването й. Успехът е там, където ще вложите въображение и креативност.

СКОРПИОН

Очертава се един страхотен и благотворен ден. Ще успеете да разрешите няколко проблема наведнъж и да се справите със задачи, които са били дълго време на дневен ред. Едно успешно съвпадение ще ви даде насока или ще ви помогне да намерите отговор на въпрос, който ви притеснява в последно време.

СТРЕЛЕЦ 

За днес е важно е да гледате на нещата реалистично. Ако дадете воля на въображението си, ще рискувате да се оплетете в собствените си илюзии и може да пропуснете шанса да реализирате плановете си. Струва си да се вслушате в съветите на хора, които са ви близки по дух и темперамент.

КОЗИРОГ

Днес е особено важно да не забравяте за обещанията си, да не нарушавате договорките и като цяло да се държите така, че никой да не може да ви обвини, че сте безотговорни. Не всичко ще върви по мед и масло, но изобщо не е необходимо да променяте плановете си, достатъчно е само леко да ги коригирате.

ВОДОЛЕЙ

Предстои един благоприятен, но напрегнат и динамичен ден. Ще се опитвате да избегнете хаоса, но не винаги ще се получава. Объркването ще води до забавни недоразумения или случки, за които дълго ще си спомняте със смях. Ще се радвате да се срещнете с приятели. Това е страхотен ден за малък домашен празник.

РИБИ

Очертава се краят на седмицата и е време е за забавление и релакс. Днешният ден ще е наситен с много приятни моменти, най-вече от социален характер. Неочаквани срещи с приятели и посещения на интересни места ще ви донесат позитивни емоции. Не съжалявайте за несвършената работа. Няма да е фатално.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.