Хороскоп за 2 декември, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Дребните неща днес ще ви създават притеснения, ще се разстройвате от неща, които всъщност нямат голямо значение за вас. Приятели ще се постараят да ви разведрят, но това няма да подейства веднага. За да се върнете към равновесието, може да захванете нова задача или да направите по-дълга разходка сред природата.

ТЕЛЕЦ

Денят ще е напрегнат, динамичен, но интересен. Ще се появяват нови предизвикателства, които ще изискват повече творчески подходи. Не винаги ще сте сигурни в успеха си, но ще се захващате с изпълнението на плановете си с ентусиазъм. У дома може да има повече притеснения от обикновено.

БЛИЗНАЦИ

Най-добре е да не прибързвате със своите решения, особено ако те са важни не само за вас. Дайте си време да помислите и да проумеете ситуацията. Ще разберете как да се справите с всички трудности и ще откриете възможности, които досега са ви убягвали. Вечерта може да се отпуснете и да се забавлявате заедно с любимите си хора.

РАК

Преди обед са възможни дребни недоразумения, както и несполучливи съвпадения. Но това не бива да ви тревожи – скоро всичко ще бъде уредено и дори няма да си спомняте за тези мигове. Приятели ще ви дадат подкрепата си. Благодарение на тях ще се чувствате много по-уверени и по-спокойни.

ЛЪВ

Денят няма да мине без трудности и препятствия, но това не трябва да ви притеснява. Възникналите проблеми ще разрешавате бързо. Вие сте уверени в своите способности и знаете, че ще преодолеете всякакви препятствия. Разбирате се добре както със стари познати, така и с тези, които днес срещате за първи път.

ДЕВА

Днес ще сте доста разсеяни и ще ви бъде трудно да съберете мислите си и да се концентрирате върху едно нещо. Важо е да положите усилия и да се справите с емоциите. Ако запазите хладнокръвие, ще имате време за всичко, което трябва да направите. Отделете повече време за почивка.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар