Стефан Бонев-Сако сключи мир с душманина си

Гласувайте за статията
Христо Ширев прибрал 100 хил. евро да натопи Стефан Бонев, сега се отрича от показанията си

Столичният ъндърграунд бос Стефан Бонев-Сако е сключил примирие със своя душманин Христо Ширев, известен като Ицо Боксьора – пише в. „Уикенд“, като се позовава на свой източниг в БГ ъндърграунда. Новината е, че двамата доскорошни отявлени врагове са заровили томахавката в името на общо бизнес начинание, което изисква пълна мобилизация на редиците, а не конфронтации и взаимни удари с помощ от прокуратурата – отбелязва изданието.

Преди няколко години Ицо Боксьора посочи Сако като шеф на банда, владееща част от наркотрафика в столицата. Според мълвата в ъндърграунда Ширев е прибрал 100 хил. евро от знаков бос на групировката СИК, за да свидетелства срещу Бонев и хората му в прокуратурата.
Към днешна дата обаче Ширев се отрича от твърденията си и дори е поискал да оттегли показанията си, направени по време на досъдебното производство срещу групировката на ромския наркобос. Самият Ширев също бе подсъдим като един от босовете на дрогата в София.

Сега ситуацията се преобърна – Сако и Христо Ширев се оказаха от една и съща страна на барикадата. Вероятно обща бизнес сделка е в основата на това съмнително затопляне на отношенията на двамата гангстери – коментират хора от подземния свят.

Сако в съдебната зала

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар