Димитър Бербатов отказа на Кирил Петков да стане спортен министър

Гласувайте за статията
Футболистът отклони предложението на Кирил Петков, иска да събори Боби Михайлов от трона на БФС (Българския футболен съюз)

Запознати издават, че Димитър Бербатов на два пъти през последния месец е отклонил предложение от лидера на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков да оглави спортното министерство – пише в. „Уикенд“. Бербо получил първото предложение от Петков още преди месец като на шега – двамата случайно се засекли на централната столична улица „Оборище“. И двамата живеят в идеалния център на София и са почти съседи.

„Запознаха се буквално на тротоара до един ресторант и пиха по кафе. Тогава Кирил Петков е позднавил Бербатов за куража му да се изправи срещу мафията в БФС и го успокоил, че макар и загубил конгреса от Боби Михайлов, го чака славно бъдеще.

„Може да станеш спортен министър“ – подхвърлил му Кирил Петков.

Само дни след бомбастичната изборна победа на „Продължаваме промяната“ Димитър Бербатов е бил потърсен по телефона от Кирил Петков с предложение за поста министър на спорта, но срещнал изненадващ отказ на бившия футболист. Бербо отхвърлил офертата с аргумента, че се е посветил изцяло на идеята да оглави БФС и да свали Боби Михайлов от власт.

Миналата седмица Софийският градски съд спря вписването на решенията на конгреса на БФС, на чието гласуване Бербо загуби от Боби Михайлов. Очакванията в спортните среди са, че в началото на следващата година ще бъде проведен нов конгрес, на който Михайлов и кръгът около него най-сетне ще бъдат детронирани.

Бербатов се надява да оглави БФС през януари

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар