Доналд Тръмп за Меган Маркъл: Използвачка, Хари ще съжалява, че нарани баба му! (Вижте как я посече)

0

Бившият президент на САЩ хвърли грозни обвинения към херцогинята на Съсекс

Отношенията на Меган Маркъл и принц Хари с останалите членове на кралското семейство и с роднините на актрисата отдавна са тема за дискусии в пресата.

И докато някои защитават съпругата на Хари и смятат, че тя му е помогнала да се справи с емоционалното си състояние и с травмите, които принцът е получил в детството си, други вярват, че именно тя ще съсипе живота му. Сред тях са и близките на самата Меган.

Скоро бившият президент на Щатите изказа подобно мнение в интервю за канала GB News. Доналд Тръмп сподели пред водещия какво мисли за смразяването на херцозите на Съсекс с кралското семейство.

Бившият президент пред GB News

Милиардерът изрази мнение, че с действията си Маркъл не само вреди на кралицата, но и жестоко я обижда. Да си припомним, че бащата на актрисата има същото виждане за поведението на дъщеря си.

Тръмп също призна, че никога не е бил фен на херцогинята и добави, че според него тя се възползва от положението на Хари. А той когато се осъзнае, ще разбере, че е използван и горко ще съжалява, че заради нея зачеркна семейството си на Острова.

Бившият държавен глава на САЩ е уверен, че повечето постъпки на Меган Маркъл са крайно неуместни, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.