За първи път! Ромео Бекъм дефилира с гаджето на червения килим (Вижте красивата Миа Регън)

Гласувайте за статията

Двойката дебютира на официално събитие заедно в Лондон

Ромео Бекъм, по-млакият син на Виктория и Дейвид се появи заедно с приятелката си Миа в Албер Хол на модни награди на 29 ноември 2021 г.

Влюбените бяха виждани и преди заедно, като например на турнира от Големия шлем в Лондон Уимбълдън. Но на червения килим в официално облекло това е първата им поява.

И Ромео и Миа изглеждаха много стилни, той  в черен костюм и бяла риза, а тя в черна рокля с голямо деколте. Но и на двамата им личеше, че бяха доста притеснени.

Новата снаха на Вики и Дейвид Бекъм също е голяма красавица

И двамата са връстници и са по на 19 години. Те са заедно от 2019 г и въпреки, че заради пандемията временно бяха спрели да се виждат, се събраха отново през лятото на миналата година.

Красивата Миа е блогър и стилист, Създава модни колажи и освен това се занимава с моделство. Девойката се подвизава като муза на младежите на Острова. Обича да се облича с винтидж тоалети и освен това е екологично ангажирана.

Госпожицата заедно с бъдещата снаха на семейство Бекъм Никола Пелц са лица на козметичната линия на Виктория. Така, че какво се казва снахите правят всичко в името на семейството, предават от karavan.ua.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар