Бомба: Камелия Тодорова разкри най-голямата тайна на живота си! (виж тук)

Камелия Тодорова с биографичен спектакъл
0

Камелия Тодорова признава и болката си в любовта!

Тайна, която е пазила цял живот, разкрива днес публично певицата Камелия Тодорова. А именно – оказва се, че тя е осиновено дете, баща й не е биологичният й родител. Камелия признава това в биографичния си спектакъл „Моят глас“.

Камелия Тодорова
Камелия Тодорова с биографичен спектакъл

„В моя спектакъл за първи път открито говоря за това, че съм осиновена от Кирил Тодоров, който не ми е истински баща. Той и майка ми не са били женени.

Не исках да се разкривам, защото нямам доверие на медиите, преиначават думите ми. А майка ми се пожертва за нас, като остави пеенето, за да ни отгледа. А по-късно стана и медицинско лице и винаги е работила. Аз също до последния й дъх бях с мама Стойка“, споделя самата певица.

Камелия Тодорова признава, че споделената болка е по-малко болка, затова разкрива душата си на зрителите. Тя не крие и за разбитото си от мъж сърце.

„Не знам защо, но след като загубих втората си голяма любов – бащата на дъщерите ми – Майкъл Кунстман, нещо не ми се получава в любовта. Винаги има тъга“, казва Кеми, цитира я вестник България днес.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.