Адвокатите на Меган Маркъл: Тя не е искала да тормози никого! (Но не отрича обвиненията на подчинените си)

Гласувайте за статията

Тормозила ли е Меган Маркъл служители, или не?

Адвокатите на Меган Маркъл заявиха вчера, че херцогинята на Съсекс никога не е искала да тормози служителите си. Но в същото време нито тя, нито те могат да отрекат личния опит и преживявания на същите тези служители с нея.

Съпругата на принц Хари, а и самият той бяха обвинени, че са тормозили придворни, служители от бившия си офис в Кенсингтън, както и служители на Кейт и Уилям. Меган бе обявена за „емоционално жестока“, а принц Хари дори наричан „побойник“. И двамата се отнасяли с подчинените си крайно грубо и агресивно, което дразнело голяма част от хората им.

Джени Афиа, заяви пред Би Би Си, че принцесата никога не е искала да засегне хората си. „Но тя не би желала да отрече личните преживявания на хората, които са работели с нея“. В програмата се казва, че екипите на Кеймбридж и Съсекс обсъждали често случващото се в дома на Меган и Хари. А разкритията не били особено ласкави за херцогинята.

Говорейки пред Амол Раджан, госпожа Афиа заяви, че в историята има „огромни неточности“, но отказа да коментира повече по въпроса. „Общото мнение е, че херцогинята на Съсекс е виновна за тормоц. Не е . Първо трябва да изясним какво е тормоз. Това е да използваш сила умишлено и многократно, за да нараниш някого физически и емоционално. Херцогинята на Съсекс категорично не е правила подобно нещо. Но каза, че не би искала да отрича нечии лични преживявания“.

Иначе казано, според Меган, това че може би е викала срещу служителите си или ги е обиждала, не е форма на тормоз. А дисциплина. И херцогинята не се чувства виновна за това, пише „Дейли мейл“.

Меган Маркъл проговори за тормоза над служителите си сн. Инстаграм

Меган Маркъл проговори за тормоза над служителите си сн. Инстаграм

Както е известно, няколко от бившите служители на Съсекс подадоха оплаквания пред кралицата, че снаха й е извършвала системен тормоз върху тях. В двореца тече вътрешно разследване, но Меган публично се разграничи от обвиненията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар