Бритни Спиърс: 13 години чаках за правото да живея собствения си живот!

Бритни Спиърс празнува свободата си сн. Инстаграм
0

Бритни Спиърс най-после празнува свободата си

Певицата Бритни Спиърс разкри, че е чакала 13 години, за да получи правото да живее свободно живота си. Изпълнителката се похвали пред феновете си, че най-после е свободна и не може да повярва на това.

Но докато една част от феновете й искрено се радват, други се притесняват за певицата. Още повече, че тя сподели, че приема нови лекарства, докато мечтае да се възползва пълноценно от новооткритите си свободи след победата си пред съда.

39- годишната звезда сподели пост в Instagram в понеделник, като се похвали, че след 13 години най-после е свободна. В поста си Бритни говори за молитвите си, както и за начина й да се моли с горящи свещи. Сакрален ритуал, който обаче станал причина за пожар в дома й преди година. Когато случайно изгорила домашния си фитнес, забравяйки горящи свещи в помещението.

Новината с признанието на Бритни идва след по-малко от месец, след като баща й Джейми Спиърс беше освободен от квесторските си задължения от Върховния съд на Лос Анджелис. Той дълго време контролираше живота на певицата, твърдейки че тя е неспособна да взима решения за себе си. Сега обаче Бритни държи да покаже на всички, че може да се справя сама. И демонстрира колко е щастлива, че молитвите й най-накрая са били чути. А тя самата се радва на новооткритата си свобода.

Изпълнителката на Gimme More добави: „Молитвите ми бяха чути. Паля свещи, тъй като наистина имам повод за радост, хора!!!“ споделяйки емоджи от три свещи.

Бритни Спиърс празнува свободата си сн. Инстаграм
Бритни Спиърс празнува свободата си сн. Инстаграм

„Изминаха 13 години. Мисля, че това е достатъчно. Мина много време, откакто не притежавам парите си. И моето желание и мечта е всичко това да приключи, без да бъда подлагана на нови изпитания или тестове“, завършва певицата. А феновете й се надяват този път наистина всичките й изпитания да приключат.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.