Меган и Хари с нов удар по короната: Разкриха кой е коментирал цвета на Арчи!

Биограф на Меган и Хари с нов удар по короната сн. Инстаграм
0

Меган и Хари с пореден удар по кралското семейство, разкриха кой е коментирал цвета на Арчи

Меган и Хари нанесоха нов удар по кралското семейство. Двойката за първи път разкри подробности за личния си живот, както и кой е човекът, който се е интересувал от цвета на кожата на сина им. Твърденията са на кралски биографи от САЩ, които пишат нова книга за живота на двойката. И очевидно нямат никакви притеснения да направят едни доста скандални разкрития.

Кристофър Андерсен, автор на книгата „Братя и съпруги: Поглед върху личния живот на Кейт, Уилям, Меган и Хари“, твърди, че има отлично осведомени източници, които са му разкрили името на член от кралското семейство, изразил тревога от цвета на кожата на малкия Арчи. Това не е друг, а самият принц Чарлз, твърди Андерсен, пише „Дейли мейл“.

Интересна подробност е обаче, че лентата се публикува само в САЩ, но не и в останалите страни по света. И изглежда доста удобно, че именно принцът бе изтикан на преден план, особено след като стана ясно, че обмисля да даде жилището на Меган и Хари на една от племенничките си Беатрис и Йожени.

Андерсен, който има опит в кралските биографии, си позволява да изнася удивително лична, а според някои направо спорна информация за британската фамилия. Твърденията му са публикувани точно когато принц Чарлз е в Барбадос, където приема отделянето на острова от короната и дава одобрението си тази колония да се превърне в република. Несъмнено скандалът хвърля доста черна сянка върху и така консервативния принц. А след обвиненията към кралското семейство в липса на толерантност, оповестени от Дейли мейл, ситуацията само става още по-скандална.

Биограф на Меган и Хари с нов удар по короната сн. Инстаграм
Биограф на Меган и Хари с нов удар по короната сн. Инстаграм

Британските медии са категорични, че това е огромна обида за принца, който неведнъж е демонстрирал защитата си за равенство между расите. Но Меган и Хари дадоха доста поводи за спекулации в интервюто с Опра. Очевидно решението му да спре да им плаща издръжка е отключило гнева на херцогинята. И ударът не закъсня, а фалшивите спекулации само обогатяват някои от новите „приятели“ на Меган и Хари.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.