Хороскоп за 30 ноември, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Очертава се един страхотен ден както за вас, така и за онези, които имат късмета да са наоколо. Днес ще помагате на много хора, лесно ще решавате проблемите им и ще пазите от грешки онези, които са били готови да ги направят. Ще се опитвате да не пропускате нито една възможност да направите добро, макар и малко.

СКОРПИОН

За днес градите сериозни планове, но здравият ви разум ще надделее и ще разберете, че няма да успеете да реализирате всичко замислено. Работете първо по приоритетите си. Избирателността в контактите ще ви помогне да избегнете безсмислени притеснения и фалшиви надежди.

СТРЕЛЕЦ

Очертава се лек и благоприятен ден. Рутинната работа ще ви се стори увлекателна, а вие ще подхождате творчески и няма да се страхувате да експериментирате. Доверете се на интуицията си. Тя ще ви подскаже дали си струва да се занимавате с хора, които не ви гласуват доверие. Може да получите неочаквани подаръци.

КОЗИРОГ

За днес е важно да сте позитивни и ведро настроени. През първата половина на деня може да изпитвате трудности, тъй като ще сте емоционално нестабилни. Ще реагирате остро на дребни неща и ще се тревожите за неща, на които не бихте обърнали внимание друг път. Среща с приятели вечерта ще върне доброто ви настроение.

ВОДОЛЕЙ

Задава се един благоприятен ден за общуване. Разбирате се добре с тези, които са ви скъпи и намирате начин да ги зарадвате. Ще се появят нови идеи, които силно ще ви заинтригуват. Някои от вас ще открият в себе си таланти, за които не подозирали. Срещите с приятели или романтичните срещи ще бъдат особено приятни.

РИБИ

Страхотен ден за сътрудничество, съвместни дейности или приключване на някои неща, в които ще ви помогнат и приятели. Лесно и приятно ще е да общувате с тези, които споделят вашите интереси и възгледи за живота. Не е изключено началото на приятелски отношения, а любовта от пръв поглед е напълно вероятна.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар