Хороскоп за 30 ноември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Очертава се общо взето добър ден, в който обаче отсъстват ползите. Определено е по-подходящ за почивка, отколкото за дейности, върху които е трудно да се фокусирате. Ще имате интересни разговори и неочаквани предложения, ще се открият и нови възможности, които няма да пропуснете

ТЕЛЕЦ

Днес ще имате много неща за вършене и не винаги е ясно с какво трябва да се заемете  приоритетно. Не бързайте – ще имате достатъчно време да се ориентирате в ситуациите и да решите как е най-добре да действате. Приятели ще ви дадат добри съвети, затова е по-добре да се вслушвате в думите им.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще ви донесе страхотна новина. По това време има вероятност за успешни съвпадения или събития, които ще ви подтикнат към интересни мисли. Стига да съумеете да се справите с проблем, който ви притеснява през последните дни, както и да реализирате свой стар проект.

РАК

Началото на деня няма да е подходящо за решаване на важни въпроси. Склонни сте да се притеснявате за дребни неща и това определено няма да ви помага да вземете точните решения и да разберете в двусмислени ситуации. Но ще успеете бързо да се справите с емоциите. Вечерта ще ви зарадва с добри новини.

ЛЪВ

Най-добре е да отложите за следобед всички важни срещи и разговори. Комуникацията ви е затруднена. На сутринта намирането на общ език с другите ще бъде много по-трудно от обикновено. Ще се обиждате от дреболии, ще реагирате остро на невинни забележки и това ще изостри обстановката около вас.

ДЕВА

 Задава се един приятен и ползотворен ден. Бързо ще се справите със сложни въпроси, ще решавате проблеми, които изискват повече внимание. Ще успеете да поправите някои стари грешки. Може да възникнат някои дребни ежедневни проблеми, но вие незабавно ще се справите и с тях.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар