1 месец без Денис Теофиков – ето как близки и приятели почетоха паметта му

0

Измина 1 месец след трагедията с Денис Теофиков

Месец след смъртта на Денис Теофиков някои от близките му почетоха паметта му в социалната мрежа Инстаграм. Те все още не могат да приемат липсата му и споделят, че певецът им липсва много и не спират да мислят ежедневно.

Колегата му Алекс Робов сподели видео в стори с песен на Денис. На записа се вижда как покойният изпълнител шофира скъп автомобил.

Робов пише, че Денис му липсва адски много. Колегата на покойния певец пръв обяви, че преустановява участията си за месец в памет на приятеля си.

Любимата му Алекса написа, че го обича и й липсва адски много. Силиконката стана обект на гневни коментари заради публикациите си с покойния певец, пише Марица.бг, позовавайки се на hotnews.bg. Алекса заяви, че страда много и чрез социалните мрежи успява да излее мъката си.

Тя отхвърли твърденията, че търси популярност, заявявайки че ако това е била целта й би публикувала снимки с Денис приживе.

Скандалният Цеци Лудата Глава също си спомни за талантливия певец, заявявайки че някои хора като него мълчат, тъй като паметта на Денис Теофиков е по-важна от всичко, докато други се възползват от трагедията, за да нахранят егото си.

Той допълни, че всеки говори, когато му дойде времето и той ще го направи в подходящия момент.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.