Брад Пит се притесни за Шайло: Много бързо порасна! (Актьорът се страхува и за другите деца)

Гласувайте за статията

Актьорът разтревожен  от появата на децата си на червения килим, не одобрява методите на възпитание на Джоли

Бившата жена на Брад Пит, актрисата Анджелина Джоли напоследък все по-често води децата си на червения килим по повод премиерата на новия си филм.

Но като загрижен за наследниците си баща актьорът не е съгласен с това и е притеснен особено за дъщеря си Шайло, заради съблазните, които предлага шоубизнеса.

Дори  и пет години след скандалния си развод знаменитостите все още не са се разбрали за попечителството над шестте си деца. Последното съдебно решение бе в полза на актрисата  и я определи за техен единствен попечител.

Шайло Пит готова за кариера на модел

Джоли в последно време започна да показва на децата си света на Холивуд, но на Брад това не му се нрави. Близки до Пит разкриват, че 15-годишната Шайло разцъфна пред очите на баща си. Той не иска тя да порасне толкова бързо, но пък е горд с дъщеря си, че вече носи дамски дрехи, осъзнала е женската си същност и е щастлиив, че от ден на ден биологичната му наследница става все по-уверена. Но е загрижен какво ще е влиянието на Холивуд върху всичките му деца, предават от showdream.org.

Но все пак се доверява на бившата си съпруга. Тя също е израснала в семейство на звезда. Така, че уповавайки се на собствения си опит  знае до къде да стигне и да не травмира децата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар