Принц Уилям и Кейт пред дилема при посещението си в САЩ (Да се срещнат ли с Меган и Хари ?)

Гласувайте за статията

Херцозите на Кеймбридж не са били в Щатите цели седем години

Пътищата на принц Уилям с брат му Хари напоследък непрекъснато се разминават. Преди време херцогът на Съсекс през 2018 г бе казал в интервю, че с брат си са свързани за цял живот. Но все пак няма сигнали, че някога ще се помирят, поне за сега.

На херцозите на Кеймбридж им предстои пътуване до Щатите за първи път откакто бегълците Меган и Хари се установиха в Америка. Скоро кралския експерт Джнонатан Сасердоти коментира евентуалното събиране на членовете на кралското семейство.

Как ще се реши проблема със събирането на кралските семейства в САЩ?

Експертът твърди, че Катрин и Уилям е малко вероятно да отседнат в калифорнийското имение на Съсексови в Монтана. Той смята, че херцогът и херцогинята са в патова ситуация. Ако ги поканят и откажат ще е грозно и дребнаво.

Ако пък Меган и Хари не им отправят покана пак ситуацията ще е грозна и дребнава, но за другата страна. Ако пък Уилям и Кейт приемат да гостуват на Съсекс и недай боже  случайно нещо се случи и обърка, ще се окаже, че идеята е била лоша.

Британския журналист не вижда изход от тази губеща ситуация и не вижда какво всъщност ще се случи.

А Уилям не може да отложи посещението се зад Океана, тъй като през октомври тази година потвърди участието си във връчването на наградите на Shot of the Earth, което е през 2022 г., предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар