Горчиво! Линдзи Лоън каза „Да“ (Първи снимки от събитието)

Горчиво! Линдзи Лоън се омъжва сн. Инстаграм
0

Линдзи Лоън се омъжва

Горчиво! Едно от най-известните лоши момичета на Холивуд се омъжва. Актрисата Линдзи Лоън каза „Да“ и сподели снимки в социалните мрежи.

„Моята любов, моят живот, моето бъдеще“, написа Линдзи до снимките.

Актрисата обяви в профила си в Instagram, че е сгодена за партньора си Бадер Шамас, с когото тя има интимна връзка от две години. Както „The Independent“ съобщава, че Шамас е помощник вицепрезидент на Credit Suisse в Дубай, където Лоън живее през последните седем години. Годежът дойде след около две години срещи и ухажване. През това време обаче те решиха да пазят връзката си далеч от очите на обществеността.

Линдзи, която е известна със скандалния си начин на живот, този път признава, че е много сигурна. И вярва, че човекът до нея е най-подходящият партньор за споделяне на бъдещето й.

Линдзи сподели в социалната мрежа и няколко снимки, на които на преден план е пръстенът с голям камък.

„Моята любов, моят живот, моето бъдеще“, написа Линдзи под снимките.

„Връзката им е силна и продължава около две години. Той е подходящ за нея. Той е управител на фондове за богати хора“, разкри източник пред английския таблоид „Сън“.

Години наред Линдзи беше смятана за „холивудско диво момиче“, защото фотографите често я снимаха на различни луди партита. Както и да припада пияна някъде през нощта под въздействието на алкохол.

Горчиво! Линдзи Лоън се омъжва сн. Инстаграм
Горчиво! Линдзи Лоън се омъжва сн. Инстаграм

Що се отнася до семейството й, Линдзи имаше тежки отношения с баща си и майка си. След като месеци наред тя бе в кризисни отношения с баща си, който дори опитваше да продава скандални истории за семейството им, сега всички са сдобрени и сплотени. Линдзи премина през доста изпитания – затвор, принудителна рехабилитация заради дрогата и обществено-полезен труд. Към днешна дата звездата е направо неузнаваема и много, много щастлива с бъдещия си съпруг.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.