Кание Уест на колене пред Ким: Прости ми, че разкрих личните ни тайни пред света! (Ще се съберат ли?)

0

Кание Уест на колене пред Ким, моли я за прошка

През декември 2012 г. те потвърдиха, че очакват първото си дете. А през 2013 г. за първи път се появиха заедно на Met Gala, когато Ким беше бременна в осмия месец. Но към днешна дата Кание Уест и Ким Кардашиян са пред развод, а проблемите между тях не са от вчера.

Ким и Кание се ожениха на церемония в Италия през 2014 г., но бракът им бе съпътстван с възходи и падения. Двойката има още три деца: Чикаго (6), Сейнт. (3) и Псалм (2). Последните си две деца те родиха с помощта на сурогатна майка.

Изглежда обаче, че всички проблеми в брака на известната двойка започнаха през 2020 г., когато Кание се кандидатира за президент на САЩ, а по време на речта си в Северна Каролина разкри, че двамата с Ким обмисляли да абортират първородната си дъщеря.

След това Кание обяви в Туитър, че Ким уж искала да отиде в Уайоминг на лекар и опитала да го настани в психиатрия, след като той „плакал да спаси момичетата си“ публично. И след като признал, че двамата обмисляли аборта й, пише crnobelo.com.

Две години по-късно Кание публично се покая и заяви, че е направил грешка с това злощастно изявление, което е направил в Северна Каролина.
„Засрамих съпругата си, като публикувах информация за нашето семейство по време на първата си и слава Богу последна пресконференция. Баща ми просто каза: „Сине, напиши си реч следващия път“, каза Кание в обръщението си по повод Деня на благодарността в Лос Анджелис.

Кание Уест се моли на Ким сн. Инстаграм
Кание Уест се моли на Ким сн. Инстаграм

Почти година след като подаде молба за развод, Ким вече има връзка с 13-години по-младото си гадже Пийт Дейвидсън, но Кание обяви, че възнамерява да се бори за спасяването на брака им, след като преди това го свързваше с модела Ирина Шейк. Засега обаче няма индикации риалити звездата да му прости.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.