8 години след бягството на Хюрем султан: Защо всъщност Мерием Узерли напусна „Великолепният век“?

Мерием Узерли сн. You Tube
0

Мерием Узерли разказа своята история, но продуцентите разказват доста различна истина

Публиката се влюби в актрисата Мериам Узерли, докато се въплъщаваше в ролята на Хюрем султан от хитовия сериал „Великолепният век“. Но през май 2013 г. тя внезапно прекрати снимките. И изчезна.

Последвалия скандал беше епичен, тъй като актрисата напусна Истанбул и замина за Берлин без обяснение. И едва наскоро един от продуцентите разкри причината тя да напусне проекта, който счупи всички рекорди по гледаемост.

Говорейки в интервю за предаване в YouTube, продуцентът Тимур Савчи призна, че актрисата страда от тежко психологическо разстройство, известно като синдром на прегарянето. Според него тя вече не е издържала на огромния натиск и просто си тръгнала.

„Това е много сериозен психически и физически проблем, който започва с привидно безобидни симптоми като загуба на настроение и енергия. Характеризира се с голяма умора, неопределена болка, а след това преминава в хроничен стрес, последван от безсъние, главоболие, високо кръвно налягане, намален имунитет, нарушения на концентрацията, депресия, паник атаки…

Снимките на сериала продължават цял ​​ден, което изисква военна дисциплина и добър самоконтрол. Мерием обаче не можа да издържи повече и реши да напусне проекта. За всичко това се отрази и случващото се в любовния й живот“, разкрива още Савчи. По думите му, кризите са сполетели звездата наведнъж. И просто в един момент не е издържала. Годеникът на актрисата я напусна, докато тя беше бременна, като дори се спекулираше, че се е опитала да се самоубие, като скочи от терасата на своя дом.

Мерием Узерли сн. You Tube
Мерием Узерли сн. You Tube

Самата Мерием сподели за онзи период, че й се е наложило да напусне Турция, тъй като е искала да спаси дъщеря си Лара. Годеникът й Джан Атеш вече имал две големи деца и не бил очарован от новината, че и тя е бременна. За да не я принуди да направи аборт, Мерием избягала в Германия. Всичко това обаче е зад гърба й и днес тя е влюбена и щастлива.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.