Никълъс Кейдж и с 30 г по-младата му съпруга влюбени като тийнейджъри (Снимки)

Гласувайте за статията

Папраците направиха удар, снимаха ексцентричните младоженци

Никълъс Кейдж, който тази година се ожени за с 30 години по-младата японка Рико Шибата бяха забелязани да напускат летище Кенеди заедно. Актьорът се запозна с любимата си в Япония.

Аферата им продължи някъде около 1 година, след което влюбените минаха пред олтара в Лас Вегас. За Кейдж това бе пореден четвърти брак, а за 26-годишното момиче първи.

Въпреки, че Рико е с 30 г по-млада от своя избраник, двамата с актьора изглеждаха като влюбени тийнейджъри. Младоженците вървяха, хванати за ръцете.

С екстравагантни дрехи младоженците се държат за ръцете
Снимка: Легион-Медия

Никълъс отдавна провлича вниманието с ексцентричния си стил на обличане. Той се бе издокарал с дълго палто от кожа, наметнато  върху байкърско яке, панталони от кадифе. Екстравагантния си образ бе допълнил с ботуши, шапка, розова тениска и тъмни очила. Той сякаш бе излязъл от някакъв модерен уестърн.

Рико Шибата се бе наконтила в стила на съпруга си. Тя също облече байкърско яке, а отгоре си сложи палто, с гарнитура от кожа. Под него се подаваше част от бялата й блузка, а в ръка носеше чанта на марката Saint Laurent и груби ботуши със връзки, предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар