Шарлийз Терон се показа по бански на 46 (Вижте я без фотошоп – Снимки)

Гласувайте за статията

Актрисата се радва на слънчевите лъчи в Мексико с двете си деца и майка си

Шарлийз Терон с годините става все по-красива. Когато бе по-млада тя не се отличаваше от останалите модели с нищо особено – руса и с дълги крака. Сега обаче я смятат за една от най-красивите холивудски звезди.

С годините вместо да остарява тя изглежда по-елегантна и все така съблазнителна. Но знаменитостта признава, че полага доста грижи за външния си вид.

„Аз съм от ония жени, които внимават какво ядат. Занимавам се със спорт, даже с майка му правим крос три пъти в седмицата.”

Снимки: Легион медия

Папараците спипаха Шарлийз и я снимаха на плаж в Мексико. Снимките я показват в напълно естествен вид – без фотошоп и ретуш. Така, че дори ония, които не вярват успяха да се убедят, че изглежда фантастично за своите 46 г.

Огъст (до актрисата) и брат й Джаксън (в розови бикини)

Това, което впечатли феновете на звездата бе банския на нейния син Джаксън. 10-годишното хлапе бе облечено в розови бикини, плажен костюм подходящ за момиче.

Терон осинови момчето преди 9 години от Южна Африка. Отначало Дажксън си бе нормално хлапе. Ходеше с с момчешки дрехи и обожаваше бойни изкуства. Но след като актрисата взе и сестра му Огъст и малчуганът от този момент взе да се има за момиче, предват от wday.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар