Хороскоп за 29 ноември, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ОВЕН

Днес ще усетите липсата на мотивация, макар че имате доста енергия, за да се справите с всичко, което захванете. Отделете време за повече предварителна подготовка преди начинанията и ще избегнете потенциални проблеми. Някой близък ще ви потърси за помощ – направете всичко по силите ви, за да му бъдете полезни.

ТЕЛЕЦ

Имате информация, която е важна за някой приятел, макар че ще развали настроението му. Ще се наложи да прецените дали е добра идея да му кажете вестта веднага. Доверете се на инстинкта си. Избягвайте конфликти – не обтягайте излишно отношенията си. Отделете време и за себе си.

БЛИЗНАЦИ

Задава се ден, в който можете да се справите с доста битови проблеми. Близките ви също ще имат нужда от вниманието ви. Отделете им необходимото внимание. Няма да получите очаквани пари, така че преразгледайте бюджета си и се придържайте стриктно към него.

РАК

Каквото и да правите днес, опитайте се да не действате сами – екипната работа е гаранция за успеха. Ако искате да приключите бързо, ще имате нужда от помощ. Ще проявите голямо разбиране и внимание към проблемите на другите хора. Не им позволявайте обаче да злоупотребяват с това.

ЛЪВ

Финансовото състояние е на дневен ред днес. Ще се появи малък проблем, с който обаче ще се справите бързо. Направете график за следващите дни – имате много задачи и е важно да останете организирани. Вечерта излезте с приятели и се забавлявайте – нуждаете се и от развлечение.

ДЕВА

Все още не сте се справили с неудобна ситуация, която сте имали през последните дни. Важно е днес да приключите с това, за да може да се фокусирате върху вашите лични задачи. Ще ви бъде доста по-лесно, ако потърсите подкрепа от близките си. Ще ви направят интересно предложение.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар