Алла Пугачова стана за смях с кожена шапка (Съветват я да не се доверява на стилисти, а на своя вкус)

Гласувайте за статията

Примадоната е най-добрия стилист сама за себе си

Алла Пугачова успя да впечатлим дизайнера Игор Гуляев с перфектния си вкус. 72-годишната примадона, която напоследък съвсем се втали реши да си поднови гардероба и се отдаде на шопинг терапия в бутика на модния гуру.

Алла Биросовна се обърна за помощ към приятеля си стилист. В последствие обаче се оказа, че тя самата се справи по-добре от самия професионалист.

Примадоната заложи на стилен тоалет в черно. Избра панталон с класическа кройка, джемпър и палто с миди дължина. От аксесоарите към дрехите си хареса ръкавици, дълго колие от перли и дизайнерски очила.

 

Когато Гуляев я видя възкликна, че тя е най-добрия стилист за себе си. Почитателите на руската знаменитост хареса тоалета й и отбелязаха, че Алла винаги е имала завиден вкус.

Но след като видяха с каква шапка Игор допълни образа й бяха разочаровани.

Дизайнерът допълни тоалета с кожена шапка, а феновете забелязаха, че е неподходяща и смешна: „ Каква е тая котка на главата ти?”, „Алла, не се обиждай, но тази шапка не ти подхожда”, са само малка част от подигравателните коментари в социалната мрежа.

Руският моден гуру е известен новатор, особено в областта на уникалните кожени изделия, предават от stars.clutch.net.ua.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Алла Пугачова стана за смях с кожена шапка (Съветват я да не се доверява на стилисти, а на своя вкус)”

  1. АГ кабинет

    Ное. 28. 2021

    тая може да ти натресе някой 40-годишен trichomonas vaginalis

Добавете коментар