Пикантни разкрития за Сюрея от „Завинаги“

Гласувайте за статията

Красивата Сюрея от „Завинаги“ се носи на крилете на любовта

Аслъ Енвер, която нашумя покрай ролята си на Сюрея от „Завинаги“ отново ще зарадва любителите на турски сериали у нас. Би Ти Ви закупи правата за излъчването на „Вавилон”. У нас продукцията ще се излъчва с друго заглавие – „Изборът”.

След снимките на „Завинаги” актрисата възнамерявала да излезе в дълг отпуск и да отсъства поне 2 години, но заради космическия хонорар тя променила решението си.

Любопитен факт е, че някога тя не е била тази красавица, която днес всички виждат на малкия екран.

Чаровната актриса била с 20 кг повече. И освен топчесто лице имала и сплескан нос.

Благодарение на драстична диета тя се избавила от излишните килограми и към днешна дата не консумира въглехидрати, а предимно храни, богати на белтъчини.

Актрисата се подложила и на ринопластика за корекция на носа. Но след отслабването се сблъскала с друг проблем – смаляване и увисване на бюста.

Дълго тя се колеба дали да си сложи силикон и в крайна сметка реши да увеличи бюста си, но малко. И днес голяма част от феновете й си мислят, че той е естествен.

До 12-годишна възраст живее Аслъ Енвер живее във Великобритания.

Но след това се завръща в родината си. Към днешна дата красавицата се носи на крилете на любовта с нов любим, но засега дори турските медии не успяват да разкрият кой е той.

Преди да започне връзката с новия си любим, актрисата бе обвързана с баскетболиста Керем Тунчери, а преди това тя бе интимна с певеца Мурат Боз.

Зад гърба си 37-годишната красавица има и един неуспешен брак със своя колега Биркан Сокуллу, пише Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар