Хороскоп за 28 ноември, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван от вестник „Марица“

Везни

Днес емоциите ще вземат връх, но ще бъдат доста противоречиви. Склонни сте да се поддавате на влиянието на другите и хора с лоши намерения могат да ви навредят. Бъдете внимателни към здравето си, защото са възможни някои неразположения и загуба на енергия.

Скорпион

Ще се вихрите във водовъртеж от малки отговорности, но с вашата упоритост и отдаденост ще можете бързо да се справите с тях. Добър период за планиране на важни задачи, възможно е всичко, което сте предвидили, да бъде успешно.

Стрелец

Дайте на ситуациите необходимото им време за развитие и запазете оптимизма си. Всичко ще бъде направено навреме. В крайна сметка денят ви благоприятства да разрешите проблемите си, но е необходимо малко търпение и подходящо спокойствие.

Козирог 

В любовния си живот днес можете да се сближите с партньора си и двамата да се почувствате по-добре, като имате взаимната си подкрепа. Ако сте необвързани, излизайте с приятели и ако има някой, който ви интересува, не се притеснявайте да го покажете. Това е добър ден за флирт!

Водолей

Неделята ще бъде доста успешна и интересна за мнозина от вас. Неочакваните задачи ще изискват нестандартни решения и вие, проявявайки изобретателност, можете да намерите нестандартен подход към тях.

Риби

Днес в живота ви биха могли да се случат някои неочаквани неща, които ще ви разстроят. Имате нужда от малко спокойствие, за да се справите с тях и преди всичко да не се стресирате, за да разрешите наболелите проблеми, които имате.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар